icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+ eduroam logo logotip EKP 2014 2020 SIO 2020
  • 1
  • 2

3D-tiskanje

V okviru projekta Popestrimo šolo smo izvedli delavnice 3D-svet za učence 5. in 6. razredov v Centru ponovne uporabe Ormož.

Preberi več

Kiara dosegla drugo mesto v namiznem tenisu

Kiara Šegula je na tradicionalnem evropskem tekmovanju mini-cadet open Budapest dosegla ekipno odlično drugo mesto. Trenutno je prvo uvrščena v kategoriji U13 med 101 igralko, prvo uvrščena v kategoriji U15 med 169-imi igralkami, ter prvo uvrščena v kategoriji U18 med 216-imi igralkami.

Preberi več

Teden pisanja z roko 2020

V tednu od 20. do 24. januarja sodelujemo v Tednu pisanja z roko. Če pišemo, ostaja pisava tekoča in čitljiva. Naši možgani bolj kompleksno delujejo pri pisanju z roko kot pri pisanju z računalnikom. Z roko napisana informacija ostane v spominu dlje časa, utrne se nam več idej in ohrani tudi dolgotrajnejšo pozornost.

Preberi več

Mednarodni mesec šolskih knjižnic

Na Osnovni šoli Mladika smo se praznovanju mednarodnega meseca šolskih knjižnic pridružili z različnimi dejavnostmi skozi ves oktober.

Preberi več

Praznično ustvarjanje

Božič

Božič v letu najlepši čas je,

saj nas božiček obišče

in vsi skupaj veselimo se.

Preberi več

Bor Kaučič - 2. mesto na področnem tekmovanju v šahu

V torek, 10. 12. 2019, je bilo področno tekmovanje osnovnih šol v šahu v kategoriji do 15 let, na katerem je Bor Kaučič dosegel 2. mesto in se uvrstil na državno finalno prvenstvo. Tudi Jure Doleček se je s vojim šestim mestom odlično odrezal.

Iskrene čestitke.

Instagram

Mladiki lahko sedaj sledite tudi na icon instagram-u.

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small