icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Spoštovani!

 Zveza prijateljev mladine Maribor tudi letos v času poletnih počitnic pripravljajo tabor za nadarjene učence, ki ga bodo izvedli v Poreču.

ZPM Maribor:

Tabor je odlična priložnost, da preživite počitnice na drugačen način. Poleg vsebine tabora, bo poskrbljeno tudi za obilo počitniške zabave (kopanje, ogledi, sprehodi, zabavna druženja in še veliko več). Vabimo vas, da se nam pridružite na drugačnih počitnicah.

Kot vedno doslej, so tabori lahko subvencionirani, poskrbljeno bo tudi za prevoz. O vsem bomo udeležence podrobneje obvestili po prejemu prijave. Taborov se lahko udeležijo tudi učenci, ki niso prepoznani kot nadarjeni, a ne morejo uveljavljati subvencije.

KAJ TOREJ PRIPRAVLJAMO LETOS?

  • LOGIKO NA PROSTEM in PROSTO USTVARJALNOST – za tiste, ki radi rešujejo logične uganke in odkrivajo povezave med števili, je pravi tabor LOGIKE NA PROSTEM. Ob morski obali bomo odkrivali skrivnosti matematičnih resnic, raziskovali svet logike in se zabavali ob logičnih ugankah. Dneve pa bomo dodatno popestrili z aktivnostmi na prostem (sprehodi, obisk mesta Poreč, zabavni večerni program). Za tiste, ki imajo USTVARJALNO ŽILICO pa je pravi tabor LIKOVNA USTVARJALNOST, kjer boste lahko spoznali osnove likovne kreativnosti. Obe vsebini pa bomo tudi povezali.

KDAJ in KJE? 1. – 5. 7. 2023 v VIRC POREČ

ZA KOGA? ZA UČENCE od 5. do 9. RAZREDA, ki izkazujejo izjemne potenciale, motivacijo in interes na izbranem razpisanem področju

PRIJAVA? Za prijavo potrebujete IZPOLNJENO SPLETNO PRIJAVNICO in POTRDILO O NADARJENOSTI, ki ga posredujete po e-pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijave sprejemamo do 23. 6. 2022.

Starši lahko uveljavljajo možnost subvencioniranja glede na prihodek na družinskega člana na osnovi regresne lestvice. Za subvencijo starši na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. posredujejo potrdilo o identifikaciji nadarjenosti in dokazilo o dohodkih staršev (skenirana veljavna odločba o otroškem dodatku).

Več o taboru in načinu prijave TUKAJ oz. na naši spletni strani. Za dodatne informacije smo vam na voljo na spodnjih kontaktih.

Urša Žiger
Koordinatorica programa Omogočimo sanje!

Zveza prijateljev mladine Maribor
Razlagova ulica 16, 2000 Maribor
Tel.: 02/2296915

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small