icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+
  • Zbiranje starega papirja

    Spoštovani, zopet bomo začeli zbirati stari papir za šolski sklad, vendar na drugi lokaciji. Star papir tokrat odpeljete neposredno na Surovino PE Ptuj, Puhova ulica b.š., 2250 Ptuj. Star papir se lahko med delovnim časom preda v dobro OŠ Mladika.
    Preberi več
  • 1
  • 2
  • 3

V četrtek, 11. 5. 2023, sta se dve ekipi učencev iz 4.a in 4.b razreda udeležili 2. predtekmovanja 15. Otroške varnostne olimpijade pod okriljem PU Maribor, ki jo je letos gostila Osnovna šola Kidričevo.

Obe ekipi sta vse štiri tekmovalne naloge opravili z odliko, saj so se med 17 prijavljenimi ekipami učenci 4.a z doseženimi 436 točkami uvrstili na 1. mesto in tako zmagali, učenci 4.b pa so se z doseženimi 435,5 točkami tako le s pol točke manj uvrstili na 2. mesto. Obe ekipi sta se tako uvrstili v finale tekmovanja, ki bo potekalo predvidoma 25. 5. 2023 v Ledni dvorani Maribor.

Več informacij o dogodku in fotografije lahko najdete na naslednji povezavi: http://www.otroska-varnostna-olimpijada.com/2023/05/11/2-predtekmovanje-15-otroske-varnostne-olimpijade/.

Vsem učencem iskreno čestitamo za izjemen dosežek in jim želimo obilo uspeha še naprej!"

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small