Rok za prijavo na natečaj Igraj se z mano,; Gozd, naš prijatelj

Datum
Čet, 1. 12. 2022

Opis

v okviru Mednarodnega festivalskega leta "Igraj se z mano" tradicionalno poteka Bodi umetnik - Mednarodni likovni natečaj "Igraj se z mano". Letos poteka že 16. po vrsti. Bodi umetnik je del celoletnega projekta, ki vključuje Mednarodni likovni natečaj "Igraj se z mano", Mednarodni kulturno - likovni dogodek "Igraj se z mano" in Mednarodne potujoče likovne razstave "Igraj se z mano". Po zaključenem natečaju bo sledila otvoritvena razstava, po tej osrednji razstavi pa bodo likovna dela otrok zaokrožila po številnih različnih lokacijah po Sloveniji, v skladu s predpisi v okviru zaščite pred COVID-19.

Vabimo Vas, da z likovnimi deli vaših učencev sodelujete na likovnem natečaju, katerega temi sta "IGRAJ SE Z MANO" in "GOZD, NAŠ PRIJATELJ". Več o temah si lahko preberete v spodnjem vabilu.

Prijave na Bodi umetnik - 16. Mednarodni likovni natečaj "Igraj se z mano" so možne le preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ in na spletni strani www.drustozakulturoizkluzije.euTam boste našli še več informacij o aktivnostih Bodi umetnik.

Prijave so možne do 1. 12. 2022

Prosimo vas, da likovna dela, ki jih boste prijavili, tudi poslikate in nam sliko preko elektronske pošte tudi posredujete. Če je datoteka prevelika za elektronsko sporočilo, lahko uporabite tudi spletno platformo WeTransfer. Navodila za fotografiranje najdete tukaj.

Za dodatne informacije pokličite ali pišite na elektronski naslov:

  • 068 161 287 (Od ponedeljka do petka med 12.00 in 14.00 uro)
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Povezave do datotek in prijavnice: 

Vabilo s podrobnim opisom

Prijavnica na likovni natečaj

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small