icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Center interesnih dejavnosti Ptuj je tudi za letošnje poletne počitnice pripravil pestro izbiro počitniških dejavnosti za otroke in mlade.

Prvič se bodo otroci lahko preizkusili v čisto posebni vrsti plesa, nenavadnem in dinamičnem tradicionalnem indijskem kathaku. Zraven tega jih čakajo številne druge dejavnosti, od poletnih uric italijanščine in angleščine do najrazličnejših ustvarjalnih delavnic (likovna, lončarska, delavnica animiranega filma, delavnica lego robotike) in nadvse zanimivih načinov rekreacije – od rolanja in boksa do vožnje s kolesom po pumptracku. Znova se bomo družili tudi v naravi, na priljubljeni delavnici Mali vrtnar, v Mestnem kinu Ptuj pa bomo pripravili Kino počitnice s Patom in Matom. Vrača se tudi priljubljena stalnica, poletne ulične delavnice z bratoma Malek, a letos le na dveh lokacijah, v Mestnem parku in Ljudskem vrtu.

Ulične delavnice in Kino počitnice so za otroke brezplačne, za udeležbo na ostalih delavnicah pa je potrebno odšteti simboličnih 10 do 15 evrov kotizacije.

Prijave na delavnice do zapolnitve prostih mest sprejemamo na spletni strani www.cid.si. Za vse dodatne informacije (in vpis na čakalno listo po zapolnitvi delavnic) pa so v CID-u na voljo na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., telefonskih številkah 02 780 55 40 in 041 604 778 ter osebno na Osojnikovi 9 na Ptuju.
Celotno ponudbo počitniških aktivnosti najdete na http://www.cid.si/tecaji/poletne-pocitnice/.

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small