icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Spoštovani starši / skrbniki devetošolcev,

v ponedeljek, 25. 5. 2020, se v šolo ponovno vračajo zaključni razredi. Do srede, 20. 5. 2020 nam, prosim, vrnite podpisano in skenirano ali fotografirano izjavo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. V kolikor vaš otrok sodi v rizično skupino, nam do istega datuma vrnite izjavo o odsotnosti iz zdravstvenih razlogov. V najkrajšem možnem času morate tej izjavi priložiti tudi potrdila pediatra.

Za devetošolce se priporoča, da v šolo prihajajo peš ali s kolesom (če imajo kolesarski izpit). V kolikor bo vaš otrok uporabljal avtobus in bo v šoli imel kosilo, nam, prosim, vrnite tudi to izjavo. Naročila na posamezna kosilo niso možna, tudi popoldanske malice ni. Tudi to izjavo vrnite najkasneje do srede, 20. 5. 2020 na e.naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Avtobusni prevoz in kosila bodo organizirani izključno za pravočasno prijavljene, tj. najkasneje do srede, 20. 5. 2020.

Spremenjena Pravila šolskega reda in ostala navodila vam bom posredoval do konca tedna.

Izjave:

 

Opredelitev zdravstvenih omejitev za otroke in dijake v času sproščanja ukrepov glede epidemije SARS – 2 – CoV (obisk vrtcev, šolskega pouka, izvedba mature in priprava na maturo)

V primeru vprašanj pišite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pogumno naprej,
Bogomir Širovnik – ravnatelj

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small