icon facebook png 26 icon instagram icon instagram Erasmus+  Erasmus+  Erasmus+Erasmus+
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Spoštovani starši,

Učenci 1. VIO se z 18. 5. 2020 ponovno vračajo v šolo. Zaradi trenutne situacije bo delo potekalo precej drugače kot je pred izbruhom Covid-19. Zaradi organizacije dela nujno potrebujemo nekaj vaših izjav.

Razrednike na njihove e-naslove čimprej obvestite (najkasneje do torka, 12. 5. 2020 do 12.00) v kolikor vaš otrok želi obiskovati jutranje varstvo (samo za 1. razred) in podaljšano bivanje. V prijavo zapišite tudi obroke želene prehrane.

Obrazce v fizični obliki bodo v šolo prinesli otroci. Lahko pa skenirane/fotografirane izpolnjene in podpisane obrazce že pred začetkom ponovnega izobraževanja pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Otrok, ki ne bo imel izjave staršev, v šolo ne bo smel vstopiti.

OBVESTILO o ponovni vzpostavitvi izvajanja vzgojno-izobraževalnega dela v določenem deležu v prostorih OŠ Mladika.

Izjavi:

 

Opredelitev zdravstvenih omejitev za otroke in dijake v času sproščanja ukrepov glede epidemije SARS – 2 – CoV (obisk vrtcev, šolskega pouka, izvedba mature in priprava na maturo)

Vse posebnosti o VI- delu in ostala navodila boste do začetka ponovnega pouka prejeli na e-naslov oziroma bodo objavljena na šolski spletni strani.

V primeru vprašanj pišite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pogumno naprej,
Bogomir Širovnik – ravnatelj

zdravasola-alpha-small  ekosola-alpha-small